Skab ambassadører og omsætning

 Undersøgelser viser, at gæsteloyaliteten og dermed antallet af ambassadører stiger markant, når man arbejder målrettet med sin kunderejse. Det sker desværre ofte, at der ikke er tid til at indsamle denne data og omsætte den til værdifuld viden for forretningen.

Der er i grove træk 4 trin i arbejdet med kundeloyalitet:

  • Segmentér gæsterne, så man kan arbejde med fx. leisure og business separat, og ikke går glip af vigtig viden om de 2 segmenters (forskel-)ligheder i deres oplevelse, da de ikke har de samme behov og forventninger.
  • Øg datamængden og sørg for, at datakvaliteten er så høj som muligt, så den kan bruges mest effektivt og med øjeblikkelig virkning.
  • Omsæt den indsamlede data  til viden for de enkelte afdelinger/medarbejdere, så det bliver muligt at arbejde med og måle på de enkelte touchpoints. Opsæt klare målsætninger og følg op!
  • Sørg for at gæsterne får en fornemmelse af at blive hørt, når de tager sig tid til at svare på en loyalitetsmåling. Her bør der lægges en plan for, hvordan man anerkender gæsternes feedback.

    Det er en omfattende opgave at få alt dette implementeret i virksomheden, og det kan virke som en uoverskuelig opgave for dine medarbejdere, som sikkert allerede har nok at se til. fx.

Jeg tilbyder: At skræddersy 4 trin, så de passer til jer og implementere dem on-site. Derefter vil jeg sørge for at dine medarbejdere får det ind under huden og er helt klar til selv at videreføre de nye vaner.

Varighed: Dette forløb kan gennemføres på 2-10 dage afhængigt af omfanget. 

Min investering: Min første dag i et forløb er gratis. Den bruger jeg på at få indsigt i jeres forretning, kultur og arbejdsgange og lære dig og dine medarbejdere lidt bedre at kende. Denne grundviden er afgørende for at få skruet den helt rigtige løsning sammen, så den passer til netop jer. 

Din investering: fra 25.000,- + moms 

Frugten, du kan høste: Bedre forståelse af gæsternes oplevelser og ønsker, fælles mål på tværs af medarbejderstaben, mulighed for benchmarking, effektive og målbare justeringer, markedsføringsmateriale og værdifuld indsigt i egen forretning. Men allervigtigst – flere ambassadører og dermed øget omsætning!

Fortæl mig om din sten i skoen over en kop kaffe. Naturligvis helt fortroligt!
Så kvitterer jeg med et par gode input. Ganske gratis og uforpligtende
Scroll to Top