Testimonials

Dea Forchhammer
Direktør, Ungdomsøen

Jeg kontaktede Mette fra KarpÓs Hospitality Consult på baggrund af en anbefaling, og det viste sig at være det helt rigtige valg for Ungdomsøen. På under 3 måneder har Mette formået at optimere den kommercielle del af vores forretning, så der er kommet bedre tal på bundlinjen.

Mettes opgave var at optimere vores bookingprocesser og sikre større afkast. På trods af at opgaven viste sig at være større end først antaget formåede hun alligevel finde et bookingsystem, hjælpe os med at rekrutterer en bookingansvarlig, samt skabe et rum for den kommercielle del af vores forretning i alt fra justering af priser, hjemmeside, samarbejde med Danske Konferencecentre og meget mere.

Derudover kom Mette hurtigt ind i andre dele af forretningen og har været en vigtig sparringspartner for ledelsen – dels mht. en generel reorganisering af jobbeskrivelser og medarbejdere og dels i forhold til hele virksomhedens struktur og strategi.

Mette er effektiv, kompetent og innovativ og hun har tilført langt mere værdi end forventet. Alt i alt har hun har uden tvivl haft en betydelig indflydelse på hele vores forretning.

Niels Skovvang, Ejerleder
Slangerupgaard

De 4 workshops med Mette har givet os værdifuld indsigt i egen forretning og kortlagt en konkret strategi for fremtiden:

Nu ved vi, hvad Slangerupgaards USP´er er, og hvad der er vores kernefortælling.
Nu ved vi, hvor vi har muligheder for vækst og udvikling af forretningen.
Nu ved vi, hvem vores favoritgæster er, og hvordan vi bedst interagerer med dem.
Nu ved vi, hvor og hvordan vi skal markedsføre os for at tiltrække flere favoritgæster indenfor møde og konference.

Mette har mødt os i øjenhøjde hele vejen og givet os mange praksisnære og relevante idéer, som kan sættes i gang med det samme. På baggrund af én konkret anbefaling fra Mette, som tog 10 min. at indføre, har vi allerede vundet kr. 150.000,- ekstra på bundlinjen om året!

Hvis man dertil lægger alle de andre indsigter, idéer, strategier, værktøjer og konkrete handlingsplaner vi har fået, er vi sikre på, at der er en helt fantastisk høj ROI på forløbet med KarpÓs Hospitality Consult!

Jimmy Lora Perez, CEO
Odd Fellow Palæet

Vi har som virksomhed været i restaurationsbranchen i over 14 år, og har i gennem denne periode tillagt os strategier, arbejdsgange og materiale. Vi følte derfor, at tiden var inde til at få kigget alt igennem med friske øjne og få skabt en mere uniform og tydelig identitet.

Vi kontaktede derfor Mette fra KarpÓs som en del af denne proces. Hun udarbejdede nogle meget konkrete og helt specifikke workshops designet specielt ud fra den problemstilling, de ønsker og iagttagelser, der var blevet dannet ved vores indledende møde.

Dette gjorde vores workshops meget effektive og brugbare med en god kombination af branchefakta, videnskab, og fælles erfaringer.

Vi har med vores workshops nu fået en masse værktøjer og arbejdsgange til at starte den nye proces. Ligeledes er vi blevet meget klogere på vores egen identitet og værdier, hvilket meget gerne skulle smitte af ned gennem hele virksomheden og skabe en god vækst. 

Marianne Bolvig
Adm. direktør
Næsseslottet

 

Næsseslottet har valgt at samarbejde med Mette Pettersson fra KarpÓs, på grund af af hendes store indsigt i hvilke markedsføringstiltag der virker til de forskellige kundegrupper.

Vi har sat os for at udnytte den svære tid bedst muligt, og kører derfor en række workshops med KarpOs. Samarbejdet har givet os endnu større indsigt i vores forretning samt bekræftet os i, at vi er på rette spor.

På Næsseslottet drager vi stor nytte af Mettes viden og kan varmt anbefale et samarbejde!

Helle Bay 
Creative Director
Blank Venue & Pop-up

Jeg valgte KarpÓs Hospitality Consult på grund af det seriøse og professionelle indtryk af Mette ved vores indledende møde samt det meget gennemarbejdede oplæg/tilbud, som vi modtog fra hende.

De 4 workshops har givet os klarere syn på vores potentiale og på, hvordan vi kan tappe ind i det gennem skarpere og mere målrettet kommunikation.

Jeg kan varmt anbefale Mette og KarpÓs til andre mindre virksomheder inden for hospitality, der ikke har en professionel marketingafdeling, men også til de steder, der nok har medarbejdere, der arbejder med forretningsudvikling og marketing, men har brug for sparring eller det dér konstruktive blik på det udefra.

Generelt, så har Mette en enorm viden og troværdighed, og hun er fast fokuseret på konkrete resultater og udbytte, der kan gøre en forskel – selv på kort sigt.

 

Det har været et super godt forløb, og jeg er sikker på, at når vi får implementeret alle disse ting, så vil vi få en rigtig god ROI!

Marlene Sylvester-Hvid
Direktør
Danske Konferencecentre

Uddrag af tale ved afskedsreception, August 2019.

Med meget stor entusiasme og engagement gjorde du Danske Konferencecentre til dit 3. barn. Med alt hvad det indebærer af jubel, frustrationer, lidt tårer, sejr, succes og grin.

Du har plejet, gødet og vandet Danske Konferencecentre og har en stor del af æren for, hvor vi er i dag

Du er et af de mennesker der kan, hvad du vil. Der er ikke noget af det, som du er sat til her, du vidste noget om i forvejen.

Du har en stor appetit på at lære, meget stor – faktisk grådig – og du har taget for dig af retterne. På trods af en overvejende analog baggrund, er du i dag meget digital. Senest også en mester udi Apps.

Som i enhver anden iværksættervirksomhed, har prøvet alle roller her. Sælger var ikke lige din kop the. Men at blive partneransvarlig var da lige din kop kaffe!

Du har virkelig sat dit aftryk og sammen med teamet sat retning og mening for vores partnere. Det er en fornøjelse at stå her i dag, og se tilbage på den udvikling der er sket siden vores start her.

5 år er gået, der er sket så meget, og det er tid for dig at flyve videre ud i verdenen og bruge dit talent.

Tak for makkerskabet!

Janne Høgshøj
Direktør
Danish Connection

 

Mette er en meget dygtig, professionel og proaktivt projektleder og eventmanager. Meget opmærksom, serviceminded, kreativ og struktureret.

Der er styr på alt og det er en fornøjelse at arbejde sammen med Mette.

Her er jeres events, møder, kurser og konferencer i de allerbedste hænder.

Mark Cooper, CEO
IACC

 

 

Mette is a true professional in the meetings industry that I always enjoy working with on industry events. Mette is an asset to any project team or events team!

Ditte Rønne Jakobsen
Digital marketingkonsulent
Danske Konferencecentre

 

Mette har en stor viden om hotel- og konferencebranchen i Danmark. Hun er god til at formidle sin viden til konkrete handlemuligheder.

Mette arrangerede blandt andet store flotte workshops og messer for Danske Konferencecentre, og så var hun dygtig til at motivere og engagere vores samarbejdspartnere og medarbejdere.

Altid med humor og et glimt i øjet.

Mette Aarup
Eventkoordinator
Marienlund Events

 

 

Det er altid en stor fornøjelse at arbejde sammen med Mette. Hun har styr på tingene, overser intet og der hvor andre ser udfordringer, ser hun muligheder.

Mette går direkte!

Christina Bukrinsky
Konferencekoordinator Pharmakon Konferencecenter

 

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Mette, både som samarbejdspartner og som kollega.

Jeg kan især fremhæve Mettes idérighed og evne til at tænke “ud af boxen” og samtidig være fokuseret på sit mål.

Når Mette kommunikerer, er det altid med et glimt i øjet og med en god portion humor og samtidig klart og med skarpe pointer, som altid inkluderer alle modtagere.

Scroll to Top