Vikarservice
&
interim-management

Vikarservice
Er I ramt af pludselig sygdom, opsigelse, barsel, stress eller bare travlhed, så kan jeg træde til som en ekstra ressource i jeres daglige drift, indtil I igen er fuldtallige eller har fundet den helt rigtige afløser. Undervejs vil jeg observere og komme med forslag til optimeringer af driften.

Projektansættelse/Interrim management
Når en virksomhed er kørt fast, ønsker at sætte nye, store projekter i søen, har udskiftninger i ledelsen  eller på anden måde er i ubalance, er det vigtigt, at retningen fastholdes eller i nogle tilfælde straks ændres, og  at der hurtigt lægges en plan for udvikling, forandring og implementering af nye tiltag og/eller koncepter. Især for de eksisterende medarbejdere er det essentielt hurtigst muligt at melde tydeligt ud, hvad der skal ske og hvordan, så trygheden genoprettes, og de kan fortsætte med at yde et godt stykke arbejde.  Processer skal gennemgås og optimeres, medarbejdere skal udvikles eller eventuelt afvikles, og der skal bygges et solidt grundlag for virksomhedens videre rejse. Det kræver køligt overblik og gennemslagskraft, men bestemt også en nærværende og tillidsvækkende leder, som kan motivere og skabe tryghed hos og retning for medarbejderne.

Jeg tilbyder: At træde til med kort varsel, hvor der er behov for en ekstra ressource. 

Varighed: Efter behov

Din investering: Efter aftale 

Frugten, du kan høste: En ekstra ressource i en travl periode og en værdifuld tilbagemelding om problematikker og muligheder.

Fortæl mig om din sten i skoen over en kop kaffe. Naturligvis helt fortroligt!
Så kvitterer jeg med et par gode input. Ganske gratis og uforpligtende
Scroll to Top