FN's Verdensmål er det nye sort! 

 Der er ingen tvivl om, at der er en stærk og hurtig udvikling i gang, som betyder, at hospitality-branchen vil opleve en skærpet konkurrence på dette felt indenfor de næste par år.

Mange hoteller og konferencesteder er allerede godt i gang, og enkelte kan blive betydningsfulde first movers, hvis der rykkes hurtigt og effektivt. Der er ingen tvivl om, at potentielle kunder og medarbejdere fremover vil være langt mere klimabevidste, og det er essentielt at følge med denne udvikling – både for verden og for jeres omsætning.

I den forbindelse skal det undersøges, hvordan I kan bidrage til FN’s Verdensmål.

  • Hvad gør I allerede?
  • Hvilke Verdensmål er relevante for netop jer?
  • Hvad kan de enkelte medarbejdere/afdelinger gøre mere af?
  • Hvilke konkrete tiltag skal I starte med?
  • Hvordan implementerer I det i hele virksomheden?
  • Hvordan kan I kommunikere det til jeres kunder?

Det er essentielt at involvere medarbejdere i processen, så de føler ejerskab og engagerer sig i den fælles opgave. 

HUSK – lidt har også ret!

Jeg tilbyder: Ved hjælp workshops med ledelse og medarbejdere skabes en større klimabevidsthed og en god fortælling.  Alle medarbejdere involveres og engageres i processen. Det laves en kommunikationsplan – både for hjemmeside og markedsføringsmateriale, og det vises fysisk i huset, at Verdensmålene er et fokusområde for jer. 

Varighed: Dette forløb gennemføres på 3-10 dage afhængigt af omfanget. 

Min investering: Min første dag i et forløb er gratis. Den bruger jeg på at få indsigt i jeres forretning, kultur og arbejdsgange og lære dig og dine medarbejdere lidt bedre at kende. Denne grundviden er afgørende for at få skruet den helt rigtige løsning sammen, så den passer til netop jer. 

Din investering: fra 45.000,- + moms 

Frugten, du vil høste: Dette tiltag vil være en afgørende faktor for mange kunder, eftersom klimabevidsthed bliver prioriteret højere og højere i virksomhederne og mange har regler for hvem de må handle med. Mange yngre medarbejdere prioriterer arbejdspladser med en grøn profil. Dine medarbejdere vil være stolte over at være med til at gøre en forskel og ikke mindst kan du være stolt af at prioritere det.,

Fortæl mig om din sten i skoen over en kop kaffe. Naturligvis helt fortroligt!
Så kvitterer jeg med et par gode input. Ganske gratis og uforpligtende
Scroll to Top